Over ons

Groothandel De Kreij is uw specialist in food- en non-food voor professionals. U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment aan horeca artikelen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in relatiegeschenken, kwaliteitswijnen, kerstpakketten, promotioneel textiel en bedrijfskleding. Onze groothandel is groot geworden door klein te blijven: wij nemen de tijd voor u en geven u met plezier persoonlijk advies. Groothandel De Kreij levert u Service met een hoofdletter S!


Geschiedenis Groothandel De Kreij

Groothandel De Kreij is opgericht in 1948. Al 70 jaar staan wij voor onze klanten klaar! 70 jaar waarin we een groot en trouw klantenbestand hebben opgebouwd en groot zijn geworden door klein te blijven op het gebied van persoonlijke service. Het kleine bedrijfje van destijds is uitgebouwd tot een kwalitatief hoogwaardige groothandel in horeca artikelen, relatiegeschenken, kerstpakketten, kwaliteitswijnen en bedrijfskleding. In 2009 is het bedrijf gesplitst in De Kreij Horeca BV en De Kreij Relatiegeschenken BV. Sinds 2012 kunt u, naast de fysieke showroom in Middelharnis, ook bestellen via onze webshops www.dekreij.nl en www.kreijGifts.nl. En heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons altijd bellen op 0187 - 482690 of mailen naar info@dekreij.nl. Groothandel De Kreij staat altijd persoonlijk voor u klaar, wat uw wensen ook zijn.


De Kreij Relatiegeschenken BV: specialist in relatiegeschenken, kerstpakketten, kwaliteitswijnen, promotioneel textiel, bedrijfskleding en sportprijzen.

De Kreij Relatiegeschenken BV is specialist op het gebied van relatiegeschenken, kwaliteitswijnen, kerstpakketten, promotioneel textiel, bedrijfskleding en sportprijzen. Wij hebben een groot en breed assortiment artikelen die wij voor u kunnen personaliseren met uw bedrijfsnaam en/of logo. Ook kunnen wij artikelen, bedrijfskleding en promotioneel textiel speciaal voor uw bedrijf maken. Custom made dus. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid assortiment sportprijzen. U kunt kiezen uit bekers, standaards, medailles, erelinten, enzovoort. Omdat wij een eigen graveerafdeling hebben, leveren wij u de sportprijzen razendsnel! Door onze jarenlange ervaring, ons uitgebreide netwerk van leveranciers én de expertise van ons team, leveren wij al jaren producten met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding door heel Nederland.


foto


De Kreij Kerstpakketten en drankpakketten

Naast relatiegeschenken kunt u bij de Kreij terecht voor de mooiste kerstpakketten en drankpakketten. U kunt kiezen uit ruim 100 verschillende kerstpakketten van € 15.- tot € 150.-. Wij hebben voor ieder wat wils! Bestelt u meer dan 20 kerstpakketten? Dan kunt u ook zelf een kerstpakket samenstellen. Een kerstpakket op maat dus! Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan drankpakketten. U kunt kiezen uit vele kwaliteitswijnen waarmee u uw relaties zeker zult verblijden. En wilt u compleet iets anders? Dan bieden wij u ook wellnesspakketten, verspakketten, losse cadeaus of cadeaubonnen.


foto

Wilt u de artikelen liever zien? Dat kan! Wij nodigen u van harte uit in onze grote showroom in Middelharnis. Hier kunt u inspiratie opdoen en kennis maken met de nieuwste artikelen.

Stuur ons een bericht

Bewijs dat u geen robot bent