Bestellen en betalen

Uw factuur heeft als afzender De Kreij Relatiegeschenken B.V. Daar is deze webshop KreijGifts.nl een onderdeel van. De vermelde prijzen in onze shop zijn exclusief BTW.
De betaling op KreijGifts.nl is heel eenvoudig en vooral ook heel veilig gemaakt. Als u uw producten heeft geconfigureerd en door gaat naar 'Afrekenen', kunt u kiezen uit drie opties.


Bestellen

Een account aanmaken zodat u de volgende keer niet opnieuw al uw gegevens hoeft in te vullen. Een eenmalige aankoop zonder een account aan te maken. Als u al een account heeft aangemaakt, kunt u inloggen op uw eigen account.


Account aanmaken

Als u ervoor kiest om een account aan te maken, heeft u daar bij uw volgende bestelling veel profijt van. Zo hoeft u de volgende keer niet meer al uw gegevens in te voeren en ziet u eenvoudig welke bestellingen u de voorgaande keren heeft gedaan. Bijvoorbeeld: U bestelt een aantal pennen met uw logo. Na een tijdje zijn de pennen op en wilt u opnieuw pennen bestellen. U kunt dan heel eenvoudig in uw account de eerder geplaatste bestelling van de pennen zien en deze met één druk op de knop opnieuw bestellen. Zo bespaart u veel tijd.

Bestellen zonder account

Wilt u liever geen account aanmaken, dan kiest u voor 'eenmalige aankoop zonder account'. De volgende keer dat u de bestelling opnieuw wilt doen, zult u het product opnieuw moeten configureren en uw gegevens opnieuw moeten invullen.


Betaal opties

Als u uw bestelling heeft geplaatst, kunt op drie verschillende manieren betalen. U kunt kiezen voor het bekende en veilige online betaalsysteem iDeal, u kunt afrekenen met uw creditcard of u kunt ervoor kiezen om de bestelling achteraf te betalen.


iDeal

Kiest u voor iDeal, dan kunt u veilig en eenvoudig de betaling in uw eigen vertrouwde bankomgeving afhandelen.

Creditcard

Gebruikt u liever uw creditcard? Geen probleem, ook met de meest voorkomende creditcards kunt u uw betaling doen.

Achteraf betalen

Ook kunt u er voor kiezen om te betalen nadat de producten bij u zijn afgeleverd.

Stuur ons een bericht